Confidentialitatea dumneavoastra

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a putea asigura mai bine confidentialitatea datelor dumneavoastra va oferim aceasta instiintare, in care va explicam practicile noastre de prelucrare a datelor on-line, in urma careia puteti afla in ce fel datele dumneavoastra sunt colectate si folosite.

Instiintarea despre politica de confidentialitate este disponibila in meniul din subsolul site-ului, sub denumirea “Politica de confidentialitate” .

 

Colectarea de date personale

Atunci cand vizitati CraftEx.ro, adresa IP a computerului dumneavoastra va fi inregistrata, precum si numarul si data accesarilor. Aceste informatii sunt folosite numai pentru a analiza traficul, pentru administrarea site-ului, inregistrarea comportamentului utilizatorului si adunarea de informatii demografice, exclusiv pentru uz intern. De asemenea, adresele IP inregistrate nu sunt conectate cu informatii privind datele personale.

 

Schimbari ale politicii de confidentialitate

Continutul politicii de confidentialitate se poate schimba in orice moment, la hotararea exclusiva a CraftEx.ro. Toate marcile inregistrate de pe acest site web sunt proprietatea detinatorilor lor. Fotografiile cu licenta sunt folosite exclusiv in mod ilustrativ. Pentru intrebari referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.