Termeni si conditii de livrare:

Panourile perforate CraftEx pot fi livrate ca atare sau insotite de miez luminos – banda LED aplicata perimetral sau ca fundal de difuzie si/sau diverse accesorii de prindere.

In functie de complexitatea lucrarii si de optiunile fiecarui client in parte, se pot percepe taxe aditionale pentru consultanta, proiectare, finisaje, accesorii, etc.

Livrarea este gratuita pentru Bucuresti. Montajul panourilor se asigura contra cost. Pentru alte zone din tara, aceste servicii se asigura contra cost. Produsele pot fi livrate prin curierat sau transport propriu.

In functie de specificul comenzilor, gamele CraftEx pot fi livrate gata asamblate sau se pot monta la domiciliul beneficiarului.

Mentiuni:

Panourile perforate CraftEx pot fi integrate si adaptate atat in cazul aplicatiilor de interior, cat si al celor de exterior. In functie de necesitatile fiecarui proiect, design-ul panourilor perforate poate ingloba decupaje in forme dreptunghiulare, patrate sau hexagonale, pentru o adaptare perfecta a piesei in spatiul de amenajat.

Pentru mai multe detalii si informatii despre produse, contactati expertii nostri CraftEx.